Friday, December 21, 2012

Lavašikrõpsud

Tükk aega pole midagi küpsetanud, aga täna juhtus see peaaegu kogemata. Nimelt oli enne pühi viimane koolipäev ja kuna Krista unustas mõned toiduained külmkappi, siis palus ta mul need kaasa võtta, et need seal pühade ajal halvaks ei läheks. Seal oli siis tükeldatud lavaš, pesto ja juust. Ühtlasi sain temalt juhtnööre, mida nendega peale hakata ja nii ma siis kodus katsetasingi. 

Vaja läheb niisiis

Õhuke lavaš
Pesto
Riivjuust

Tükelda lavaš, määri pestoga ning raputa peale riivjuustu. Lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Tuleb jälgida, et kõrbema ei läheks, kuna see juhtub vägagi kergesti.

Igatahes maitsevad need lihtsad ampsud ülihästi ja eks nendega või fantaasia valla lasta. Näiteks kasutada hallitusjuustu või singiribasid või midagi muud meelepärast.


No comments:

Post a Comment